Vrei să vezi cum te asemeni cu o maimuță, o pisică sau o veveriță? Dovezi ale evoluției pe care le găsești în corpul tău. VIDEO.

Avem tendința să credem că suntem foarte diferiți de tot ceea ce ne înconjoară și, pe de o parte, suntem. Ce se întâmplă, însă, cu celelalte părți?

Este adevărat că suntem unici dar să nu uităm că, în esență, suntem făcuți, cu toții, din același ”aluat”. Avem atât de multe în comun cu ceilalți oameni, cu aimalele, chiar și cu plantele și tot universul ce ne înconjoară. Urmărește filmul de mai jos și gândește-te că, în afară de ceea ce avem unic fiecare dintre noi, există un univers vast și nemărginit și înăuntrul și în afara ta. Gândește-te cât de legat ești de mediul înconjurător și el de tine, cât te asemeni cu tot ce înseamnă viață pe planeta asta și cum tot ceea ce facem și gândim afectează mediul din jur și se întoarce la noi. Așa că, eu te invit să conștientizezi cât de profundă este, de fapt, relația noastră cu natura și așa, poate o să o respectăm mai mult!

 

 

Photocredit: www.rationalskepticism.org

 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta