Tratamente naturiste împotriva durerilor de cap.

 

Durerile de cap sunt afecțiuni destul de frecvente și supărătoare. Decât să ne bombardam organismul cu substanțele toxice din calmante și antiinflamatoare, mai bine apelăm la remedii naturiste care au efecte spectaculoase.

Cea mai simplă modalitate de a ține la distanță durerile de cap este mișcarea. Sportul este la fel de eficient în prevenirea durerilor de cap precum medicamentele.

Ceaiul de leuștean este un remediu folosit încă din vechime în Orient alături de ghimbir, care are efect antiinflamator.

Uleiurile de mentă, levănțică, busuioc sau scorțișoară (amestecat cu pastă de cuișoare) au efect relaxant imediat și, aplicate pe locul dureros, calmează rapid migrenele. Ele nu trebuie înghițite, ci aplicate pe piele în zona cu probleme.

Masajul și regimul alimentar, la fel și cantitatea de lichide consumate zilnic, sunt factori ce influențează foarte mult durerile de cap. Așadar, consumați cel puțin 2 l de apa pe zi, legume și fructe și masați în mod frecvent scalpul, mai ales în zonă nervului occipital, în spatele capului, pentru a reduce stresul și senzațiile neplăcute.

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta