Top 7 lucruri pe care femeile le urăsc la barbați.


Femeile îi urăsc pe "obsedatii sexual".


Bărbații sunt, în general, mult mai preocupați de sex decât femeile. De înțeles, atât timp cât toate acestea au o limită de bun simț. Femeile caută iubire și partea romantică dintr-o relație așa că, nu vor alege un partener a cărui prioritate este sexul iar discuțiile, opiniile și preocupările se îndreaptă toate în această direcție. Individul va deveni "libidinos" în ochii doamnelor și domnișoarelor și va fi respins rapid.


Femeile urăsc bărbații foarte dominanți.


Cele mai multe femei caută un bărbat care să le protejeze și să le ofere un sentiment de siguranță dar nu își doresc un tiran care să le dicteze ce au și nu au voie să facă, unde au voie să meargă sau cu cine, cum să vorbească și cu ce haine să se îmbrace. O relație cu un bărbat obsedat de control este un chin pentru parteneră lui care va dispărea destul de rapid.


Femeile urăsc bărbații care dau argumente "prostești".


Este surprinzător ce le trece prin cap domnilor să folosească drept scuze după ce au comis vreo boacănă. "Ești nebună" sau"Exagerezi!" sunt lucruri pe care femeile detestă să le audă. Le face să se simtă neînțelese și nefericirea atinge cote alarmante în timpul acestor discuții.


Femeile urăsc bărbații neîngrijiți.


Șosete aruncate, păr, tot felul de mirosuri sau sunete, pleoscăitul la masă și cearta cu săpunul! Serios, nici o femeie nu agrează așa ceva! Este normal și firesc să își dorească un bărbat îngrijit lângă ele! Mai mult, femeile urăsc faptul că bărbații nu realizează că ele nu sunt menajere!!!


Femeile urăsc bărbații care "întorc capul".


Da, sincer, îi detestă cu toată puterea lor, în ciudă zâmbetului ăla fals pe care îl afișează uneori. De cele mai multe ori, nivelul furiei crește alrmant într-un timp foarte scurt. Se poate simți rușinata, amenințată și iritată de faptul că nu există nici un fel de jenă care să te oprească să "sorbi din priviri" altă femeie. În plus, consideră penibil faptul că nu îți poți gestiona instinctele animalice și, mai devreme sau mai târziu, te desconsideră pentru asta.


Femeile urăsc băarbații care vorbesc urât.


Femeile urăsc violența! De orice fel! Nu numai le creează un disconfort dar, la nivel inconștient, le sperie. Un vocabular violent și vulgar nu va atrage niciodată o femeie. Mă refer, evident, la o femeie completă, adultă si echilibrată. Excludem relațiile de genul "victimă-abuzator", care sunt cazuri nefericite ce țin de altă discuție. Așa că, domnilor, "băiețeala" și "cartierul" nu sunt binevenite!


Femeile urăsc uiți!


Deoarece, prin firea lor au nevoie de atenție și de sentimentul că sunt iubite, femeile detestă să uiți! Sunt dispuse să ierte anumite excepții, dar vor avea un raport clar al dăților în care ai uitat ce le-ai promis, ai spus că stai 1oră și ai stat 7, ai uitat de cina programată sau, mai rău, de vreo aniversare. Pentru ele, faptul ca ții minte este foarte apreciat le oferă senzația de confort.

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta