Sănătos la cap, sănătos la trup!

De curând, am cunoscut oameni îndrăzneți, creativi și dornici să aducă ceva nou și valoros lumii. Mă bucur că ne-au ales parteneri în proiectul Maratonul Caloriilor Arse, un eveniment cu totul special. Îmi doream demult să întâlnesc oameni cu inițiativă și viziune! Acest eveniment își propune să îmbine sportul cu nutriția și dezvoltarea personală si să promoveze un stil de viață sănătos și fericit!

Ce e special?

Este special, pentru că vrea să bată un record și să rămână în istorie! Vrem să ardem 1.000.000 de calorii în 24 h. Putem face asta, împreună, în weekendul 4-6 iunie, pe terasa de la Mall Promenada! Evenimentul se întâmplă o zi și o noapte și îți da ocazia să îți rezervi o oră, două, trei sau 24 de yoga, fitness, aerobic sau ce vrei tu să alegi din cele 5 clase diferite! Partea fun este că poți experimenta o clasă de pilates sau yoga la 3 dimineață pe terasa mallului, împreună cu alți 3000 de participanți!

Ne stragem gașcă, să batem recordul și să ne pregătim pentru vară! Vino și tu, alături de noi, să trăiești o experiență mișto și diferită! Alegeți dintre cei mai de renume antrenori ai momentului, care îți vor sta la dispoziție timp de 24 de ore! Înscrie-te pe site www.maratonulcaloriilorarse.ro/inscriere.html și ne vedem acolo!

Mai multe detalii pe: www.maratonulcaloriilorarse.ro sau pe Facebook : https://www.facebook.com/maratonulcaloriilorarse/?fref=ts

12821392 583803175119918 7844409387576108124 n

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta