Nu știi ce să cumperi de Caciun pentru cei dragi? Uite o altă abordare a sărbătorilor de iarnă.

   
Studii multe, pe care majoritatea oamenilor nu le iau în seamă, ne arată că sărbătorile de iarnă sunt despre familie, iubire și recunoștință, valori de care “ține cu dinții” această sărbătoare magică. În esența ei, perioada Crăciunului, este despre a petrece timp cu cei dragi, despre a împărtăși iubire și fericire. Cadourile au farmecul lor dar, cum ar fi dacă am pune puțin din toate astea în ceea ce oferim celorlalți? 
 
Trecând prin filtrul personal, ce ai preferă să primești? Un obiect lipsit de însemnătate pe care-l uiți într-un sertar odată cu față celui pe care nu-l mai vezi tot anul, sau o amintire care să îți bucure sufletul de fiecare data când te gândești la ea? 
   
Pentru anul acesta, trend-ul înclină spre cadouri cu însemnătate! Așa că, pune o bucățica din tine în tot ceea ce oferi celorlalți. Creează un cadou pe care ți-ar plăcea să îl primești. Este mult mai prețios timpul și iubirea pe care le oferi decât obiectele dar, chiar și pe aceastea le poți încărca cu magia Crăciunului. Personalizează obiecte în care să pui dragoste.
 
Vrei să cumperi bijuterii? Scrie pe ele iubirea ta.
 
Un ceas? Inscripționează-l!Cel sau cea care va purta bijuteria își va aminti de tine de fiecare data și, mai mult, se va simți special și prețuit. Ține minte, oamenii nu uită niciodată felul în care îi faci să se simtă! 
 
Cumpără experinete! O vacanță într-un loc în care îți dorești să ajungi va rămâne impregnată în suflet cu o amintire de neprețuit. Mai ușor de atât, fiecăruia îi place să facă ceva anume. Ia-le celor dragi ceva legat de hobbyurile lor, de ceea ce le place să facă. Oricine își va aminti mai ușor un salt cu parașuta, un weekend la ski, o vacanță la plajă, o oră de călărit, o cină într-un loc preferat, chiar și un obiect făcut de tine, decât o bluză sau un accesoriu care își pierde rapid valoarea atât sentimentală cât și materială. 
 
Într-o lume superficială căreia i-a murit esența, faceți din Crăciunul acesta o amintire de neuitat! Dacă nu tot anul, măcar acum, când avem toate oportunitățile, hai să le oferim celor care ne iubesc, ceea ce au nevoie cel mai mult: prezența și iubirea noastră autentică. Familia prețuiește mai mult experiență mesei de Crăciun în care ești acolo cu totul pentru ei, faptul că împodobiți bradul împreună și pierdeți vremea la patinoar sau pe canapea râzând și depănând amintiri, croind vise noi pentru anul ce vine. O “urla”, peste tot, zeci de oameni care au studiat ani la rând psihologia Crăciunului și au creat liste și listuțe despre ce îi face pe oameni cu adevărat fericiți. Partea cea mai frumoasă este că, cu cât oferi mai multă iubire și autenticitate, cu atât ai parte de toate acestea în schimb! 
  
  

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta