Nu pot să amestec în viața mea, așa ca mă amestec in a altora!

Îmi bag nasu’ prin viețile altora, îi judec și fac mișto de ei! Ca să fie mai picantă treaba, mai inventez una, două povestioare cat să pun paie pe foc. Asta mi-e cel mai simplu, defapt, să râd cu prietenii mei de alții! E superfun și parcă reușim să facem o legătură mai strânsă între noi! Nu? Că doar avem ceva în comun! N-avem timp de viața noastră, că ne preocupă a altora! Și ce credeți?! A aceluiași chiar, de cele mai multe ori, ca să fie “prietenia”, prietenie.

Așa că, îl schimonosim pe individ în toate felurile, îl târâm prin noroi, îl denigrăm bine, râdem de el, ne luăm de tot ce mișcă și în jurul lui și începem cu mă-sa, nu ratăm nimic din ce face și suntem la curent cu evenimentele din viața lui, ba chiar le știm puțin înaintea lui și …hihi … E super fun!!

Așa mai trece o zi. Da.

Așa mai trece o zi în care fug de problemele mele, în care evit să mă confrunt cu relele din viața mea, că doar toți le avem… nu scăpăm prea mulți de ele. Da’ știți cum e? Că dacă râd de ălalalt, fac și pe dracu’ un pic mai negru decât e defapt, mă simt eu mai bine! Ei, uite ce deștept sunt eu și ăla ce prost e! Mai trece o zi în care nu-mi trăiesc împlinirile, că am treabă să le invidiez pe ale altuia. Defapt, nici nu-i meritu’ lui. A avut noroc! Când nasolia e la noi, circumstanțele-s de vina. Când e la altu, e prost, e vina lui. E clar asta! La bucurii, noi le merităm, altu’ a avut soartă. Și uite așa trece viața mea, eu, om ocupat cu poveștile altora, și n-am trăit mare lucru din ea, pentru că nici nu știu cum se simte. Da’ știu foarte bine cum se simte a celorlalți.

D’asta-i bună dezvoltarea personală! Că te învață, printre altele, cum să trăiești tu. Să trăiești pentru tine și să-i lași în Doamne iartă-mă pe ăilalți să trăiască pentru ei!

Așa că, înainte să scoți pe gură ceva în numele altora, gândește-te că poate ai tu ceva de spus pentru tine!!! Învață să vorbești despre tine și despre cum te simți în legătură cu alții sau altele! Cum te simți tu, adică! Tre’ să fie minunat să știi ce gândesc ceilalți, ce și cum ar trebui să facă, dar asta e treabă lu’ Doamne Doamne și să te joci de-a El, e riscant!

Dacă ești expert în viață celorlalți, n-ai timp de viață ta! Și e păcat de ea, că uite cum trece timpu’ și azi ești, mâine nu ești! Trăiți-va viață! Vorbiți despre voi, și nu în numele altora, și lăsați lumea în pace, să facă ce vrea! Pentru toți cei care se plictisesc și se găsesc life-coacheri pentru populație: e mai mișto viața voastră! Trebuie doar să fiți puțin atenți la ea!

Andra Dumitrache

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta