Ești pregătit să accepți o provocare de 7 zile care îți va schimba viața?

Probabil că ai auzit de nenumărate ori de provocări care mai de care mai ingenioase prin care, fie faci ”pătrățele”, fie ți se bombează fundul sau alte chestiuni folositoare în diverse domenii. Și, daca te ții de treaba, lucrurile chiar se îndreaptă în direcția dorită.

Ei bine, eu îți propun să te implici într-un maraton de 7 zile în care sa încetezi SĂ TE PLÂNGI! Așa cum lucrezi pentru corpul tău, poate ca a venit timpul sa faci ceva și pentru sufletul tău!

Cum bine știm, ceea ce scoatem pe gura și, mai ales, lucrurile la care ne gândim foarte mult, au tendința să se manifeste in realitate. În mod logic, dacă îți îndrepți atenția către boli, lipsa banilor, probleme de familie sau orice alt lucru neplăcut, el îți va acapara mintea și vei atrage, în jurul tău, tot felul de situații, oameni și conjuncturi care să fie în concordanța cu problemele tale. Evident, acest lucru le va face și mai mari și mai chinuitoare!

Pentru a-ți schimba perspectiva și viziunea asupra lucrurilor, te provoc, timp de o saptămână, să renunți să te plangi. Deci, îți pui un paznic între minte si gură care să filtreze tot ceea ce spui.

Așadar:

FĂRĂ VĂICĂRELI. Încetezi să te plângi de dureri, de lipsuri, de vreme, de familie, de bani, de orice! Efectiv te abții și te gandești la altceva!
FĂRĂ ÎNJURĂTURI. De fiecare dată când te scoate cineva sau ceva din pepeni, în loc să-l trimiți pe unde a ieșit, zâmbește și vezi-ți de drum! Provocarea este pentru tine deci, beneficiile le vei avea tot tu și nu cel care te sâcâie!
FĂRĂ CRITICI. Când vezi ceea ce nu îți place în ceilalți, adu-ți aminte ca nici tu nu ești perfect și, decât să faci un comentariu răutăcios care să vă facă rău amândurora, mai bine caută sa vezi ceva bun și fă-i un compliment! Dacă nu poți, mai bine taci!
FĂRĂ SĂ DAI VINA! Pe familie, prieteni, Univers, Dumnezei sau orice altceva! Asuma-ți viața ta așa cum e!
BINECUVÂNTEAZĂ tot ce poți și vezi bun in jurul tau! Schimbă focusul de la a vedea lucrurile urâte, la a te concentra pe ceea ce gasești bun într-o situație sau într-un om.

Îți propun să incerci să faci asta timp de o saptamână și să observi cât de multe lucruri inveți despre tine si cât se schimbă totul în jurul tău! Poți sa ții un jurnal sau să-ți notezi, astfel vei fi mai bine organizat.

Pentru toți cei care au curaj sa se implice într-o astfel de aventură, MULT SUCCES!

 

Photo credit: www.linkedin.com

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta