De ce să fii nefericit când există și alte variante?

Cum se învață oamenii să trăiască nefericiti și, mai ales, de ce? De ce să duci o viață mizerabilă, să ai un job care nu-ți convine, un bărbat sau o femeie care îți mănâncă ficații și din relația cu care îți eliberezi supapa la shopping, la bere sau la curve. De ce să ajungi aici?

De ce nu te lupți pentru un job mai bun? De ce nu cauți un om care să te facă mai fericit? De lene sau de frică? Îți spune mintea ta, mereu, că există limite? Îți spune că, în viață, trebuie să te zbați, că viața e grea!? Îți spune că asta nu se poate și nici cealaltă? Chiar crezi asta în adâncul sufletului tău? Nu mai ai nici măcar o fărâmă de speranța că visele devin realitate? Cu cine te tot lupți zi de zi? Nu e nimeni pe celălalt front! Dacă te uiți mai atent, te lupți singur cu tine și cu toate nenorocirile lumii, care cad pe umerii tăi, ca urmare a unei gândiri de acest fel. Nu e mai simplu să lași toate astea în urmă și să-ți clădești o viață mai fericită, mai simplă? Depinde de tine!

Dacă nu faci nimic împotriva unei probleme, ea nu dispare! O refulezi și își face de cap, cum are chef, prin inconștient! Dai vina pe viață, soartă, Dumnezeu și, mai ales, pe alții? Poate că e timpul să iei atitudine și să faci curat în viața ta! Cheamă-i și pe alții să te ajute, daca ai nevoie dar adună-te și găsește gramul de curaj de care ai nevoie să-ți duci viață acolo unde îți dorești! Nu este nimeni altcineva responsabil și nici în masură să rezolve lucrurile in locul tău! Cine îți spune că ai ghinioane, că e greu și n-ai ce face, că așa e viața, acela vorbește pentru el. E decizia ta dacă și pentru tine e la fel! Viața ta e a ta, pentru că e în responsabilitatea ta și pentru că depinde numai de tine! Eu nu cred în scuze și nici în ”ce zice lumea”. Lumea să zică ce vrea, eu îmi îndeplinesc visele! E mai important decât să ascult parereile altora. Ne învață că nu se poate! Că aia nu se poate și cealaltă ține de noroc! Nu e așa! Ține de muncă, de perseverență, de dorință și, cel mai mult, de încredere! Ai încredere că vei reuși, oricât de multe obstacole ai în drum! Nu ești singurul sau singura! Ne îndoctrinează, de mici, cu lupta asta stupidă cu toate ”greutățile vieții” și ne vorbesc de cât de greu este să reușești și că nu poți să ai ce îți dorești. Da? Cine zice? Doar pentru că sunt mulți în filmul ăsta, nu înseamna că trebuie sa fim toți. Fiecare alege ce vrea!

Nu-ți mai pierde timpul în relații nefericite! Timpul tău e viața ta! Nu-ți mai mânca nervii în același birou pe care îl detești! Caută altul și caută-l până îl găsești! Lasă zona de confort! Nu există împlinire acolo, ci doar rutină, care îți da falsa impresie de siguranță! Pt Dumnezeu o viață ai! N-o pierde aiurea!

”Problema este că aveți impresia că aveți timp”. Budha

 

Photo credit: www.fresnoflowershop.com 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta