De ce părăsesc bărbații femeile pe care le iubesc?

Dacă un bărbat se “retrage” ușor, ușor dintr-o relație, probabil că ai vrea să știi DE CE? Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le auzi de la femei este: “De ce m-a părăsit?” Ideea este că, în multe dintre cazuri, totul pare roz și, dintr-o dată, el susține că nu mai știe ce vrea sau că are mult de muncă.

Ei bine, să vedem ce se ascude, defapt, în spatele acestor motivații:

Dispare atracția! Atracția reprezintă o combinație între conexiunea fizică și cea emoțională și nu trebuie confundată cu “fluturașii” indragostelii de început. Când aceasta se diminuează, bărbații au tendința să privească relațiile ca pe o povară, motiv pentru care dispar.

Ceva lipsește! În genera,l acest ceva are legătură cu trecutul. Lipsește vreo fostă! Ideea este în felul următor: dacă începeți o relație imediat după ce s-a terminat alta, există marea posibilitate ca sentimente și situații nerezolvate din trecut să iasă la suprafața. Acest fapt îi “bagă în ceață” de tot, mai ales pe bărbați. Așa că, dacă va doriți o relație de lungă durată, sănătoasă și fericită, este nevoie să rezolvați problemele rămase din trecut, regretele și tot ce nu ați încheiat la timp.

Femeile uită de ele! Este foarte frecventă situația în care, după ce relația se solidifică și intrați într-o rutină a voastră, femeile uită să se mai îngrijească la fel ca la început. Devin mai neglijente, se îngrășa și nu mai depun atât de mult efort. Din cauza structurii și materialului din care sunt făcuți domnii, aceștia devin atrași foarte ușor de prezențe mai plăcute care le taie calea.

Cicăleala! Este ceva ce toată lumea evită într-o relație de cuplu. Este normal și firesc să existe lucruri de care să te plângi, din când în când, dar să insiști cu același subiect zilnic, devine obositor. Un lucru mai bun de făcut, ar fi să găsiți o soluție la problemă și să încheiați cu subiectul.

Lipsa de încredere! Dacă ascunzi, o singură data, ceva de persoana iubită și află.... nasol! Încrederea distrusă e foarte greu de recâștigat! Este suficient să îi dai un singur motiv să se îndoiască și, de aici, tăvălugul cu probleme! De preferat ar fi să va spuneți adevărul, oricât de greu și dureros ar fi uneori. Este mai corect și pentru celălalt dar, mai ales, pentru tine. Bineînțeles, este nevoie de mult curaj pentru asta dar în final, încrederea este un element de bază într-o relație “cu bătaie lunga”.

Femeile “agățătoare”! Prin felul lor, femeile sunt mai dependente decât bărbații, au nevoie de protecție și înțelegere. De aici, până la a deveni lipită de partenerul tău, e, însă, o cale lungă. De foarte multe ori, bărbații susțin sus și tare că își iubesc partenera dar nu mai suportă prezența ei continuă, cotrobăitul prin lucruri, telefoane și laptop, scandalul legat de cât a întârziat și lipsa spațiului și timpului personal. Este foarte posibil ca un bărbat să te părăsească din acest motiv, chiar dacă te iubește!

Photo credit: www.delicious.com.au

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta