Dacă nu o iubești tu, ți-o iubește altul! De ce înșală femeile?

Statisticile spun că:

14% dintre femeile măritate și-au înșelat partenerul cel puțin o dată.

De ce? Care sunt motivele? De ce se îndrăgostesc de alt bărbat?

1. Lipsa de atenție și intimitate: Femeile au nevoie să se simtă dorite și irezistibile. Cât timp rezistă fără a primi atenție și iubire din partea partenerului? Nu foarte mult! Și cum acestea se găsesc în brațele altor bărbați, nu este greu să se îndrepte glonț în acea direcție. Ele caută intimitatea și apropierea atât fizică cât și mentală. Totul se bazează pe atenție! Dacă nu se simt iubite de partener, caută acest sentiment în altă parte! Femeile private de atenție, complimente și compasiune se descurcă rapid să își procure toate acestea de la cei din jur. Un antrenor de sală foarte atent, un coleg de muncă interesat, un amic mai ”prietenos” decât e cazul sunt mereu la dispoziție. 

Nu înseamnă că nu se ajunge la sex, dar impulsul și nemulțumirea vin din neîmpliniri emoționale. Așa că, dacă nu ești tu atent la ea, e altul! Comunicarea este un atu important care poate duce la evitarea acestei situații!

2. Răzbunare:

Să fii înșelat nu este ușor de digerat. Pentru cei care au pățit-o, furia, neputința și tristețea sunt emoții familiare. Mai mult, a fi înșelat îți poate afecta grav stima de sine! În aceste momente, cele mai multe femei se gândesc la răzbunare! Și cum e cel mai simplu? Să o faci la fel! Evident, nu este o soluție! Comunicarea și atenția pentru celalat pot fi mult mai productive!

3. Sexul de proastă calitate:

Și aici, nu ne referim la sexul ca act fizic în mod special, ci tot la emoții. Dacă femeile nu se simt dorite, nu au parte de pasiune, nu au parte de suficient sex care să le facă să se simtă irezistibile, frumoase și atrăgătoare, caută asta în altă parte.

tumblr o4efd4xxEp1tw5trjo1 250

 

4. Independența financiară:

”Îți dă mâna” să faci asta mult mai ușor când îți câștigi singură banii, te poți întreține și îți poți permite viața pe care ți-o dorești. În general, în cazurile în care femeia depinde de soț sau iubit, este mult mai greu să își impună punctul de vedere sau să plece din relație. Sentimentul că este dominată nu se manifestă doar material, ci și psihologic. Așadar, dacă simt nevoia să inșele, dintre cele două categorii, femeile independente vor face asta cu mai mare ușurință.

5. Stima de sine scăzută:

Femeile care se simt nesigure și își pierd încrederea în ele, caută validare în exterior. Pentru început, proiectează pe partenerii de cuplu acesta nesiguranță și încep să creadă că ei nu le apreciază, că le subestimează și nu le văd adevărata valoare. În relaitate, acest sentiment este adânc înrădăcinat în ele iar, ceea ce văd în afară, este doar proecția pripriilor trăiri. Pentru a acoperi acest gol dureros, femeile caută validare și apreciere în exterior. Este unul din principalele motive pentru care femeile înșală, pentru a-și recâștiga încrederea în ele!

Photo credit: AICI

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta