Dacă eu am reușit, tu de ce să nu o faci? Visele devin realitate!

Eu sunt Andra. Am crescut între Ardeal, Constanța și Pitești, am 25 de ani împliniți de curând și vreau să îți spun că visele tale pot deveni realitate la fel cum au devenit ale mele.

 

Am știut că vreau să lucrez cu oameni și vreau să-i ajut, încă din liceu, când aveam nevoie de cineva să mă ajute pe mine și dădeam din colț în colț după divorțul, cu surle și trambițe, al părinților mei, care a lăsat urme adânci. Ca toată lumea, am crescut cu bune și rele și nu le-am avut pe toate, dar mi le-am dorit în fiecare zi mai mult și am crezut că le voi avea cu fiecare bucățica din mine.

 

Vreau să știi că tot ce mi-am dorit se întâmplă acum.

 

Am venit la București si am reușit s-o încropesc de un brand, de care sunt foarte mândră și care prinde aripi pe zi ce trece. Crește, împins de mine și de toți oamenii pe care i-am atras în viața mea, ca să mă ajute și să primească la schimb.... recunoștință, pentru început. Evident, nu știam nimic despre programare, seo, campanii, cum se construiește o clinică cu toate autorizările, un site, cum dau bon la pacienți sau cum să-i aduc la terapie și meditație. M-am lovit de oameni care mă cred nebună, pentru că pun mâna pe ei și se simt mai bine. După ce se simt mai bine, tot la fel se uită la mine, dubios. O face reiki sau huna sau orice altă formă de bioenergie, vreun Dumnezeu sau ceva. Nu eu! Eu doar îi ating, ei zic că-s sărită de pe fix și apoi se fac mai bine. E tot ce contează! M-am obișnuit și cu glumele că merg pe mătura sau să mă arate cu degetul. "Ei râd de mine, că-s ciudată, eu de ei, că-s la fel". În fine, știu că oamenii-s reticenți. E firesc să fie așa, a fost ciudat și pentru mine la început.

 

Haisafimsanatosilacap e al meu, fiecare bucățica din el conține o parte din mine. Este un stil de viață, nu o clinică de psihoterapie, un model de viață fericită, care îl ia pe fiecare, în parte, și-l aduce la varianta la lui cea mai bună. Este un loc în care să crești și să-ți atingi potențialul maxim, un loc de care și eu am avut nevoie cândva și pe care poți să-l găsești tu, acum, de fiecare data când ai nevoie de el.

 

Mi-am dorit dintotdeauna familia înapoi, copii și să mă înțeleg cu mama. Miraculos, mama mea a devenit cea mai minunată persoană din lume și totul s-a schimbat exact cum aveam mai multă nevoie. Cu toate astea, nu cred în coincidențe și sunt convinsă că, așa cum ne așternem, fix așa dormim. Am dat de un om care-mi face viața un vis și căruia sper să pot să-i ofer tot ceea ce și-a dorit vreodată. Fix cum mi l-am imaginat și nu l-am primit din prima, dar n-am încetat să sper. Așa că, fetelor, nu va limitați la puțin, nu stricați orzul pe gâște și, cel mai important, nu încetați să visați.

 

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am, de fiecare data când respir și viața mă surprinde în fiecare moment! Zi de zi, primesc lucrurile, oamenii și situațiile la care am visat, pentru că am crezut în ele cu tot sufletul!

 

Vreau să nu-ți pierzi speranța doar pentru că lucrurile nu ies din prima, doar pentru că e greu și, uneori, pare departe de ce ți-ai dorit. Nici mie nu mi-a fost ușor, dar ingredientul minune este că, am crezut cel mai mult când mi-a fost mai greu și am ținut-o pe drumul meu, chiar atunci când eram departe de ceea ce-mi doream.

 

Vreau să nu dai înapoi! Asta aș vrea și spun toate astea că să știi că există cineva, care a continuat să creadă și să tragă înainte pe drumul ăla mult visat, cu o motivație nebună și până a dat de ce căuta!

 

Vreau să nu asculți de piedici și ce-ți spun alții, nici eu n-am făcut-o. Să nu-i lași să te descurajeze și să te tragă în poveștile lor triste. Au încercat și cu mine, încearcă și cu tine, o fac cu toată lumea. E alegerea ta dacă îi asculți sau nu.

 

Vreau să fii recunoscător pentru ceea ce ai! Împlinit cu tine! Asta te propulseaza, rapid, în față!

Vreau să fii fericit și să știi că se poate, oricât ar părea de greu. Cu fiecare pas, drumul e mai scurt!

Vreau să împărtășesc ceea ce am învățat, pentru cei ce au nevoie să asculte și să afle că nu sunt singuri, că pot reuși și că, dacă eu am putut, poate oricine. Vreau să știi că nu e nimeni mai presus sau mai prejos decât tine, că ești cel mai important om din viață ta și meriți tot ce e mai bun! Se poate!  #haisafimsanatosilacap

 

Photo credit: www.turbokicknj.com

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta