Nu te ințelegi cu cineva anume? Află cum să îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți!

Totul pleacă de la noi! Iubirea și aprecierea pe care ne-o arătăm nouă înșine este unul din principalele ingrediente ale unei vieți fericite. Odată ce reușim să facem asta cu noi, o vom face foarte ușor și cu ceilalți. Relațiile noastre se îmbunătățesc odată cu viziunea noastra despre noi și despre lume. Cum putem face asta? Cum să ne arătăm și să ne oferim iubire?

 

  • Oferindu-ne libertatea de a alege! Uneori, e greu să spui ”nu” dar este foarte sănătos. E important să ne setam și să ne respectăm limitele. ”Multumesc, dar de data asta o să spun pas!”, îți conferă timp să faci cu adevărat ceea ce îți dorești! Făcând asta cu tine, vei fi capabil să o faci si cu ceilalți! 
  • Gândindu-ne responsabil la ceea ce simțim! Știu că este mai ușor să ne gândim că ne simțim într-un anumit fel  anume din vina altora dar, când furia te cuprinde, este irelevant cine e în fața ta! Te enervează situațiile, indiferent de persoanele implicate sau anumite comportamente și trăsături! Furia pleacă din tine și nu are legătură cu cei din fața ta! La fel cu toate emoțiile pe care le avem în noi și doar se activează la niște stimuli externi. Soluția este să rezolvăm problema interioară și nu să evităm sau să manipulăm stimulii. Mai devreme sau mai târziu vom avea surpriza neplăcută că ei să se repete! Așa că, asumați-va și acceptați-vă emoțiile! Asta vă poate schimba viața.
  • Fiind atenți la ceea ce spunem despre noi! Avem o putere fantastică de a ne binecuvânta sau a ne blestema singuri! Aveți grijă ce spuneți despre voi și de câte ori faceți asta, pentru că o să ajungeți să credeți fiecare cuvânt! ”Sunt urât, sunt prost, nu mă pricep la asta, nu sunt bun la ailaltă!” va blochează tot potențialul! Schimbați asta și vorbiți frumos despre voi, iar dacă nu gasiți nimic bun de spus, e mai bună tăcerea. Facând asta cu voi, o veți face și cu ceilalți!
  • Oferindu-ne timp! O plimbare sau o baie lungă, o carte sau un hobby sunt lucruri care ne încarcă bateriile! Fiecare le are pe ale lui și e important să ne oferim timp, timp ân care să fim noi cu noi și cu ceea ce ne place! Nu va luați din timpul vostru!
  • Investind în cei pe care îi iubim! Este important să ne exprimăm sentimentele față de cei care ne sunt dragi! Spuneți-le cât îi iubiți și ce apreciați la ei! Nu uitați că ceea ce vedem în alții, avem în noi și putem scoate la suprafață o parte pozitivă sau una negativă. Așa că, focusul pe calități și pe părțile pozitive ale altora, ne aduce și nouă un beneficiu! Priviți partea plină a paharului!

 

Photo credit: AICI

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta