Cine este spiritul Crăciunului, de fapt?

Crăciunul este cunoscut de toată lumea ca fiind momentul memorabil al nașterii lui Iisus, eveniment care a influențat religia și societatea umană timp de mai mult de 2000 de ani. Întrevar, sărbătorim acest eveniment în preajma datei în care Iisus s-a născut, dar el nu se limitează aici, simbolizând, de fapt, o adâncă rădăcină a vieții noastre spirituale. 
                 
Iisus s-a născut că un Om ca oricare altul și a schimbat viețile tuturor celor din jurul sau, insuflând un stil de viață pe care îl adopta milioane de oameni. În termeni spirituali, el a încarnat conștiință Christica și nu a fost singurul. Hermes Trismegistul, Ioan Botezătorul, Buddha Gautama, Krishna au făcut, și ei, același lucru. Ideea nu e complicată: energia Christica se află dincolo de Personalitate sau Individualitate. Ea se naște în macrocosmos și a fost adusă în micro-cosmosul uman cu simplul scop de evoluție, căci această energie feminină este produsul unei concepții imaculate care susține toate lumile. 
   
Spiritul Craciunui este despre energia Christica care are toate șansele de a se naște și dezvolta în noi în perioadă sărbătorilor de iarnă, pentru că atunci îi acordăm atenție dar, în esență, aceasta o putem purta cu noi oricând.  
                     
Simbolistică este, și ea, foarte puternică. Copacul vieții, simbolizat de bradul de Crăciun, împodobit cu luminile care ne amintesc de chakrele total dezvoltate și coloană vertebrală; Moș Crăciun, care ne amintește de un spirit bătrân, blând și înțelept ce aduce cadouri oamenilor autentici, care și-au recucerit copilăria atât în inimă, cât și în minte. Nu mai vorbim de post și practică spirituală care reprezintă în termeni "de 2015" un “detox” atât spiritual cât și fizic. 
   
Într-un mod adânc înrădăcinat în sufletul nostru, Crăciunul este despre accentuarea și dezvoltarea sentimentelor de iubire, recunostina și dăruire. Irelevant este modul nostru pământean de a oferi obiecte, cadouri. Importantă este intentia și bucuria cu care o facem. Toată această bucurie ne-o oferim, în principal, nouă. Asta ne Înaltă în preajmă Crăciunului. Hai sa cultivăm in noi aceste calități: iubirea, bucuria si dăruirea. Să păstrăm Crăciunul în noi tot anul! 
  

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta