Ce spun degetele tale de la picioare despre tine?!

1200x600

 

 

Photo credit: www.higherperspectives.com
Sursă: www.higherperspectives.com

 

1. DEGETUL MARE.

Dacă ai degetul mare cel mai lung, studiile spun că ești o persoană creativă, că îți rezolvi problemele bazându-te pe această calitate și că poți, foarte ușor, să privești lucrurile "out of the box". Ai dificultăți în a te concentra pe o singură activitate și tinzi să renunți la proiecte pe parcurs.

Dacă degetul mare este mai scurt decât celelalte, ești eficient în a rezolva mai multe taskuri deodată și ai tendința să faci lucrurile "ca la carte".

 

2. AL DOILEA DEGET.

Dacă cel de-al doilea deget este mai lung, ești născut să fii lider. Ești foarte priceput în a manageria situații și persoane și în a coordona activitatea altora. Ai energia și resursele necesare să îți susții dorințele și să îți îndeplinești visele.

Dacă cel de-al doilea deget este mai scurt, se poate să ai probloeme în a "ieși în față", chiar dacă ai toate atuurile necesare să te afirmi.

 

3. AL TREILEA DEGET.

Dacă cel de-al treilea deget este mai lung, ai o personalitate dinamică și succes în ceea ce îți propui să faci. Acest deget este legat de energia ta și de puterea de a realiza ceea ce îți propui. Tinzi să fii perfecționist.

Dacă cel de-al treilea deget este foarte scurt, ești adeptul unui stil de viață simplu și te bucuri de lucrurile mărunte. Relaxarea și rutina sunt preferatele tale.

 

4. DEGETUL 4.

Dacă acest deget este lung și drept, ai o legătură strânsă și acorzi multă atenție vieții de familie și problemelor personale. Ești un ascultător extraordinar și îți iei resursele necesare din sânul familiei.

Dacă degetul 4 este scurt și curbat, poate ar trebui să te relaxezi mai mult. Tinzi să ai o personalitate "războinică" și să fii individualist. Focuseaza-te mai mult pe partea de familie pentru a te echilibra.

 

5. DEGETUL MIC.

Dacă degetul mic este foarte mic, asta poate indica faptul că nu manageriezi foarte bine responsabilitățile, te plictisești ușor și îți pierzi interesul. Ești foarte popular datorită simțului umorului foarte dezvoltat, dar responsabilitatea nu este punctul tău forte.

Dacă degetul mic este separat de celelalte, ești o fire aventuroasă, șarmanta și impulsivă.

 

Photo credit: www.kpais.co.uk

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta