Avocado? MAGIC! Citește asta și nu vei mai arunca nici sâmburele! VIDEO.

Avocado este unul dintre cele mai complexe și mai sănătoase fructe. Ceea ce nu te aștepți, este că 65% dintre aminoacizii pe care îi conține se găsesc în sâmbure!

Beneficii:

1. Combate artrita și are efect anti-inflamator.
2. Sâmburele de avocado reduce considerabil inflamația tractului gastrointestinal, ajută la vindecarea infecțiilor și problemelor cu stomacul.
3. Crește nivelul de colagen, aducând un plus considerabil în reîntinerirea pielii. Menține fermitatea pielii și reduce ridurile.
4. Întărește sistemul imunitar și te protejează de boli.
5. Te ajută în arderea grăsimilor.
6. Îți conferă energie suficientă pentru toată ziua.
7. Previne dezvoltarea tumorilor.

 

Cum să îl folosești?

Pentru piele:

Masca de față cu avocado, miere și iaurt. Se folosește o jumătate de avocado, o linguriță de iaurt și una de miere care se amestecă și se țin pe față în jur de o oră. Pentru a te folosi de toate beneficiile fructului, folosiți și sâmburele dat pe răzătoare.

Masca de față cu avocado, albuș de ou și lămâie. Foarte bună pentru tenul cu acnee, această masca se ține pe față în jur de 30 de minute, după ce ai amestecat un albuș de ou, o lingură de zeamă de lămâie și pasta de la jumătate de avocado.

Pentru păr:

Uscat - Coace un avocado și folosește și sâmburele, dat pe răzătoare. Adaugă o jumătate de ceașca de ulei de migdale peste pasta de avocado obținută. După 20 de minute de ținut pe păr, spăla-l și clateste-l bine. Efectele se observă imediat!


Strălucitor - Coace un avocado, pisează-l și dă pe răzătoare sâmburele. Amestecă-le cu o ceașca de lapte de cocos și trei lingurițe de ulei de măsline. Aplică pe lungimea părului și ține-l 30 de minute. Apoi, spăla părul și clateste-l bine.

Proprietățile lui uimitoare îl urcă rapid în topul celor mai interesante și benefice fructe. Avocado este una dintre cele mai bune surse de vitamina K, fibre, vitamina B6, vitamina C și acid folic.


În afară de beneficiile pe care le are asupra părului și pielii, avocado poate fi consumat și sub formă de smoothie, în mâncăruri sau salate. Îl poți combina cu banane, miere și lapte de migdale pentru un smoothie delicios și sănătos.

Photo credit: www.foodal.com

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta