Acestea s-au demonstrat a fi cele mai eficiente exerciții fizice! Extrem de folositoare si ușor de facut acasă.

  
Nu e nevoie să te dai peste cap și să faci antrenamente de Olimpiadă că să îți tonifiezi corpul. În urma ultimelor studii din domeniul de wellbeing, experții au ajuns la concluzia că, pentru o viață sănătoasă e suficient să realizezi câteva exerciții simple zilnic. Zilnic, da! Acesta e secretul! 
 
Mai mult, au venit și cu câteva propuneri. Exercițiile de mai jos sunt printre cele mai complexe și te ajută să lucrezi mai multe grupe de mușchi deodată prin mișcări simple. Iată câteva exemple: 
 
 
 
 
 
“Plank position” este unul dintre cele mai cunoscute și mai eficiente exerciții pentru abdomen. Pe lângă faptul că lucrează mușchii abdominali, este un exercițiu pentru întreg corpul și o metodă de tonifiere și pentru umeri, spate, oblici și picioare. 
 
plank position
   
 Photo credit: www.dailymail.com 
  
Ideea acestui exercițiu este să rămâi în această poziție câteva minute, susținându-ți greutatea corpului numai pe coate și vârfurile picioarelor. Nu zice nimeni că este ușor, chiar și pentru câteva minute, dar rezultatele în timp sunt excelente. Este important să respiri constant și calm pe toată perioadă efectuării lui. 
  
“Side plank”. Această poziție este și mai eficientă decât prima, deoarece toată greutatea corpului este susținută doar de două puncte, în loc de patru. Necesită mai mult efort atât fizic implicâns și  menținerea echilibrului.   
side plank
    Photo credit: www.womenhealthmag.com 
 
Pe lângă menținerea poziției fixe pentru un timp, există și exerciții care pot fi făcute:  
 
În această poziție, ridicați, pe rând, o mână și mențineți pentru 30 de secunde, apoi un picior și mențineți. Exercițiul se repetă pe fiecare parte și se ceste timpul de menținere. Dacă la început puteți stă 30-40 de secunde, performanța de a ajunge la un timp de 2-3 minute va va aduce rezultate incredibile. 
 
 
 Beneficiile: 
 
 • Un spate tonifiat, care poate susține cu brio coloana vertebrală și va ferește de accidente și boli de oase, care pot apărea la nivelul gâtului și părții inferioare a spatelui, precum bine cunoscuta hernie de disc. De asemenea, va scapă de durerea de umeri cauzată de poziția greșită la birou sau de căratul diverselor obiecte grele. 
 • Vă subțiază picioarele! Prin faptul că mușchii picioarelor susțin greutatea corpului, aceștia vor sta încordați o perioada de timp mai mare decât în mod obișnuit. Senzația de arsură din mușchi este binevenită. În esență, asta se întamplă. Mușchiul încordat "arde" grăsimea din jur! 
 • Un abdomen plat
 • Brațe tonifiate
  
  
Photo credit: www.fitness.allwomenstalk.com 
  

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta