8 modalități prin care să te detașezi de relațiile trecute.

 
 1. MEDITEAZĂ! 
  
Astfel, devii conștient de implicațiile relației, îți înveți lecțiile și reușești să mergi mai departe. Mai mult, meditația este o modalitate de relaxare excelentă și are beneficii majore asupra sănătății. Într-un moment greu, este prielnic să-ți acorzi timp și spațiu ca să poți “digera” situația. 
  
 2. ADU-ȚI AMINTE DE TINE ÎNAINTE DE A ÎNCEPE RELAȚIA RESPECTIVĂ! 
  
Amintește-ți un lucru pozitiv despre viața ta, înainte să cunoști persoană în cauza. Rămâi puțin în acea amintire și concentrează-te asupra aspectelor pozitive. Sentimentul de “greutate” de a trăi fără celălalt se diminuează odată ce realizezi că viață exista și atunci și era frumoasă! 
  
 3. GÂNDEȘTE-TE LA CUM TE-A FĂCUT SĂ TE SIMȚI! 
  
Nu te cufunda în sentimente negative dar amintește-ți că s-a terminat pentru un motiv anume! 
  
 4. SEPARĂ-TE MENTAL DE EL/EA. 
  
După o despărțire dureroasă, e destul de mult haos în minte. Sentimentele te copleșesc și e destul de greu să-ți dai seama “pe ce lume traiesti”. Un exercițiu bun este să realizezi mental că sunteți două persoane separate, să accepți și să vezi dragostea ce a stat între voi, poate chiar să îi spui, în mintea ta, ce mai e de spus și să mergi mai departe. Momentul este foarte bun pentru introspecție.  
  
 5. APRECIAZĂ CEEA CE A FOST BUN! 
  
Gândește-te la toate lucrurile pentru care îi ești recunoscător celuilalt! Recunoștința poate veni și din lecția dureroasă pe care tocmai o înveți! Gândește în perspectivă, la cât te va ajuta această despărțire pe viitor. Apreciază experiența acumulată și momentele frumoase
  
  6. TRIMITE-I UN GÂND BUN ȘI UN RĂMAS BUN! 
  
În mod conștient, poți alege să te focusezi pe sentimente plăcute. Trimite dragoste și recunoștință și ia-ți rămas bun! Este important să ai “closure”. Odată ce ai făcut asta, concetrează-te pe a-ți reclădi viața așa cum vrei, și nu pe trecut. Fii înțelept și bun! 
  
 7. ȚINE-TE PE LINIA DE PLUTIRE. 
  
Sentimente și gânduri vin să dea valma în momente de genul acesta. Ele nu fac decât să te bage “în ceață” mai rău decât ești deja. Încearcă să îți păstrezi mintea limpede. Nu te lăsa copleșit și nu căuta răspunsuri în opiniile altora. Tu știi ce e cel mai bine pentru tine și cum să te redresezi! Nimeni nu poate ghici asta în locul tău! E experiența ta! 
  
 8. TRĂIEȘTE-ȚI VIAȚA! 
  
Viața pe care o ai în tine e cel mai de preț lucru! Logic, fără ea nu există nimic altceva! Nu o irosi, repetând aceleași greșeli și, mai mult,  nu lăsa timpul să treacă pe lângă tine! Fie că e bună sau rea, viața merită trăită la maxim și, până la urmă, trebuie să existe un echilibru în toate! În esența, nici măcar nu există bun sau rău. Toate sunt experiențe! 
  
  
  
  
 Photo credit: www.anxiety.org 
  

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta