6 modalități prin care sa îți crești stima de sine.

 
 1. Fă greșeli!  
  
Greșelile sunt normale și naturale. Partea  cea mai importantă este felul  în care te raportezi la ele. Acceptă-le și privește-le că fiind cei mai buni profesori. Ele te ajută să te dezvolți. 
  
 • Greșește! 
 • Acceptă! 
 • Învață lecția! 
 • Mergi mai departe! 
  
 2. Acceptă criticile! 
  
Concentrează-te asupra mesajului și nu asupra ambalajului! Ia ce e bun dintr-un comentariu critic! La fel ca greșelile, ele te ajută să te dezvolți, să te îndrepți spre cea mai bună variantă a ta în fiecare moment. Nu lua lucrurile personal! Oamenii vorbesc despre ei, în majoritatea timpului, iar când își exprimă păreri, acestea sunt tot ale lor, fiind trecute prin percepția personală care este foarte subiectivă. 
  
 3. Ține capul sus! 
  
Poate că sună ciudat sau prostesc dar poziția corpului contează! La fel cum un zâmbet, fie el și unul forțat, creează automat în creier o eliminare de neurotransmițători “ai fericirii”, postura îți da un “feeling” anume de care te poți folosi. Oamenii încrezători nu merg niciodată cu capul în pământ. Semnalul pe care îl transmit este că nu le este teamă de nimic. 
  
 4. Nu accepta abuzul! 
  
Abuzul este principala cauza a unei stime de sine scăzute. În general, victimele oricărui fel de abuz au senzația inconștientă că merită acest gen de tratament și se obișnuiesc cu ideea. Nu este așa! Indiferent de comportament, nimeni nu merită să fie abuzat sau pedepsit. 
  
 5. Asumă-ți riscuri! 
  
Unele lucruri în viață trebuie făcute cu grijă și cumpătare dar nu lasă negativitatea din jur să te oprească în a-ți realiză dorințele. Ești suficient de puternic să îți atingi țelurile pe cont propriu! 
  
 6. Fii cea mai bună variantă a ta! 
  
Cea mai bună metodă pentru a face asta este de a avea curajul să fii autentic. Tu ești singurul care știe ce e mai bine pentru tine și cum te poți dezvolta sau în ce direcție. Nu te lasă controlat de alții!  
  
  
  
 Photo credit: www.weekendnotes.com 
  

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta