7 lucruri pe care bărbații le urăsc la femei!

În studiul relațiilor, s-au realizat, de-a lungul timpului, sondaje de opinie și cercetări care să dezvăluie ceea ce îi atrage pe bărbați dar și ceea ce le creează un sentiment de repulsie față de femei. Există câteva aspecte, doamnelor, care îi "pun pe fugă" pe majoritatea bărbaților. Bineînțeles, ca în orice studii, există o majoritate dar și excepții.

 

Din ceea ce au remarcat cercetătorii, până acum, majoritatea domnilor nu sunt impresionați de:

Extensiile de păr, unghii și gene.

În ceea ce privește părul "fals", acesta le creează un disconfort foarte mare la atingere și îi induce în eroare destul de mult. În mod logic și după principiul "socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg", este evidentă surpiza neplăcută pe care o au când constată că, defapt, nu ești ceea ce pari. Discrepanța dintre aparență și esență nu va constitui, cu siguranță, un plus. Este de bun simț să realizăm că, dacă după ce îți dai jos unghii, păr, gene, machiaj și alte accesorii plasate pe ici pe colo, domnul nu te mai recunoaște, o să fie destul de dezamăgit.


Cât despre unghiile false, extrem de lungi, pline de sclipici, cu modele și, mai nou, pietre, blană (ultimul trend lansat pe piață în 2016) sau floricele în toate culorile, unii dintre cei intervievați au declarat că le "întorc stomacul pe dos". Așadar, este bine să știți că naturalețea constituie un mare plus în ochii unui bărbat.

unghii si extensii

Fumatul.

O majoritate considerabilă în toate studiile din domeniu, arată că bărbații urăsc femeile care fumează și nu se rezumă doar la gestul în sine, ci și la mirosul de țigară care rămâne în urma prostului obicei.

Disperarea.

Să nu ne ințelegem greșit, bărbaților le place atenția, le plac și complimentele și "ridicatul în slăvi" care îi gâdila fix în orgoliu dar caută prima ieșire când dau de o femeie care este dependenta și nu se poate descurca fără ei. Bărbaților le plac femeile independente, care cer ajutorul doar atunci când, realmente, au nevoie de el. Așa că, doamnelor, oferiți-le spațiu și încredere!

Botoxul.

Suprinzator pentru populația feminină românească, injectată cu simț de răspundere, bărbații urăsc buzele false și supradimensionate. La fel stă treabă și cu sânii imenși, care nu se incadreza în proporțiile unui corp normal.

Neglijența.

"Scârbos" tind să descrie cei mai mulți domni un păr nespălat, unghii neîntreținute, haine necălcate și nu mai vorbim de vreun miros neplăcut, care să iasă de pe undeva.

Lipsa de individualitate.

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi pe stradă sau într-un local și să vezi aceeași femeie trasă la xerox de "n" ori? Cu siguranță, multora dintre bărbați li s-a întâmplat, deoarece sunt puși pe fugă de-a binelea de domnișoarele cărora le lipsește individualitatea. Ei se plâng că femeile nu mai au acel "ceva" al lor, care să le sporească interesul. Operațiile estetice tind să le creeze la toate aceeași față: pomeți proeminenți, ochi conturați, buze imense. Domnii susțin că, nici în stilul vestimentar, nici la capitolul atitudine, femeile nu mai au originalitate, fiind prinse în mrejele trendurilor, care le transformă pe toate la fel. Cât despre stilul de exprimare, tind să fie toate la fel ca cele câteva modele pe care le urmează în viață și care duc un număr mare de femei în aceeași direcție.

Drama queen.

Crize de plâns fără motiv, mesaje kilometrice și reacții exagerate la orice, râsul acela "mai mult decât e cazul", vorbitul tare și găsitul de motive să se plângă din orice sunt comportamente care îi invită pe bărbați spre prima ieșire de urgență. Ar mai fi de menționat în acesta categorie că, spionajul dus la nivel de performanță și practicat de femei ca un hobby în relația cu partenerul, împinge și el un domn cât de departe se poate.


Așa că, doamnelor și domnișoarelor, tăiați-vă unghiile, scoateți-vă extensiile, investiți în voi, deveniți independente, aveți grijă de corpul și psihicul vostru și oferiți-le încredere și spațiu bărbaților voștri. În final, lipsa de încredere în ei este, defapt, lipsa voastră de încredere în propriile forțe. Valabil și invers, evident. Și nu va faceți griji, dacă e de înșelat (grija principală în relații), acest aspect se poate rezolva în 20 de minute, și de către doamne și de către domni, fără să afle cineva vreodată, dacă chiar există această dorință. Grijile, în plus, sunt inutile.

Photo credit: www.beautifulshoes.org

 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta