5 semne că ești în relația potrivită.

1. AI ÎNCREDERE.

Fundamentul oricărei relații solide este încrederea. Bineînțeles, cu toții am avut parte de neplăceri cauzate de fostele relații, dar nu este o regulă să se întâmple mereu la fel și chiar este de evitat să generalizam o situație particulară. Încrederea este un cadou pe care puțini oameni sunt capabili să îl ofere pe deplin.

2. CELĂLALT ADUCE UN PLUS ÎN VIAȚA TA.

Un zâmbet larg pe buze, fluturi în stomac, un sprijin, deschiderea de a spune și face orice împreună, de a fi natural și autentic. Poate fi orice plus. Este important că celalt să îți îmbogățească viața, nu într-un mod material. Să îți aducă bucurie și să creați împreună amintiri prețioase.

3. CREDE ÎN TINE!

Indiferent cât de ciudate par ideile tale sau ceea ce faci, este important ca partenerul tău să creadă în tine. Faptul că te susține și că este convins că vei reuși în ceea ce îți propui este un ajutor fantastic, care îți creează confort și suport moral.

4. TE "TRAGE DE URECHI" CÂND GREȘEȘTI.

Pe lângă faptul că te susține și are încredere în tine, este important să ai lângă tine pe cineva care îți poate spune deschis o părere atunci când are impresia că greșești. Comunicarea este un element extrem de important într-o relație!

5. AVEȚI ACELEAȘI INTERESE.

Nu este nimic greșit în avea ambiții diferite, dar există o diferență între a vă dori lucruri diferite și a avea interese diferite. Dacă nu va îndreptați spre aceeași direcție, este complicat ca o relație să funcționeze. De exemplu, dacă tu îți dorești familie și copii iar el vrea să călătoarească în jurul lumii, este destul de greu de realizat asta. Este foarte important să tindeți spre aceleași țeluri majore.

 

 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta