5 semne prin care Universul îți arată că ești pe drumul greșit.

TOATĂ LUMEA TE ATACĂ.

Unii oameni sunt răutăcioși și asta e valabil oriunde și oricând dar, când oamenii care te iubesc chiar încep să se îngrijoreze și îți atrag atenția că ceva nu e bine, poate ar trebui să iei o pauză. Ai două variante: ori faci exact ce trebuie, ori exact ce nu trebuie. Feelingul e cel care îți va spune exact.

 

SENTIMENTUL CĂ "CEVA NU E ÎN REGULĂ".

Cred că este un sentiment foarte familiar pentru toată lumea. Este sentimentul că lucrurile nu merg în direcția potrivită și, de obicei, acest sentiment e corect. Toată lumea îl are dar puțini îl ascultă. Majoritatea oamenilor nici măcar nu îi dau atenție să vadă în ce direcție le indică drumul.

 

EȘTI FOARTE NERVOS TOT TIMPUL.

Când ai deviat de la traseul care te face fericit, toate încep să pară greu de realizat și supărătoare. Orice problemă devine mai mare, orice obstacol, mai greu de învins. Începi să te stresezi tot timpul chiar și din lucruri mărunte și totul devine un chin atât pentru ține cât și pentru cei din jurul tău.

 

DURERI DE CAP ȘI BOLI.

Este cel mai simplu mod de avertizare că ceva faci greșit. Se manifestă fizic, prin dureri de cap, afecțiuni gastrice și, mai apoi, boli. Disfuncțiile organismului sunt strâns legate de modul de gândire, câmpul energetic și corpul tău emoțional. Dacă acestea nu sunt în echilibru, apar probleme.

 

PIERZI ȘI STRICI LUCRURI IMPORTANTE.

Nimic nu este întâmplător și știm asta. Evident că lucrurile se mai strică sau se mai sparg dar, când acesta devine un obicei, ar trebui să îți pui semne de întrebare. Viața este făcută să fie ușoară și plăcută iar când nu este așa și piedicile apar la fiecare pas, ia-ți un timp să te gândești la ce ar putea fi în neregulă.

 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta