5 modalități prin care oamenii de succes își petrec timpul liber.

Fac sport.

Știu ca ați auzit asta peste tot și deja a devenit un clișeu dar are un fundament foarte solid. Exercițiul fizic influențează creativitatea și încrederea de sine, atât în viața privată cât și pentru job. Dacă vrei sa îți crești tonusul și productivitatea, dedică puțin din timpul tău liber sportului.

De la CEO de renume, staruri de cinema si film, artiști, până la Barack si Michelle Obama, majoritatea oamenilor de succes sunt împătimiți ai sportului, pentru că au realizat importanța lui.

 

Caută inspirație si experiențe noi.

Pune-te in situații noi, în medii cu care, aparent, nu ai nicio legătură! Caută să cunoști oameni noi din domenii cât mai variate! Experiența și viziunea lor ”out of your box” te poate ajuta enorm. Rareori se întampla ca un om de succes să devină ”couch potato”. Ei cauta noul și inspirația în orice. Profită de orice ocazie să vizitezi o țară sau un oras nou, călătorește cât de mult poți! Du-te la muzeu, la teatru, la club, la bibliotecă, la Biserică... oriunde ceva îți stimuleaza creativitatea!

 

Construiesc relații autentice!

Thomas Jefferson, cel de-al treilea președinte American, a devenit faimos pentru organizarea unor petreceri în care le punea invitaților întrebări filozofice și nu accepta conversațiile inutile sau bârfa. De cât timp nu ai mai purtat o conversație profunda cu cineva despre un subiect care să te pasioneze cu adevărat?! Construiește-ți relațiile pe fundamente solide, pe interese comune si pe placerea de a împărtăși cu celalt subiecte profunde si utile. Renunță la ”small talk” și învața să îi asculți pe ceilalți! E posibil sa afli lucruri care te vor ajuta enorm atât în carieră cât și în viața personală.

 

Petrec timp în natură!

Este destul de dificl să îți atingi potențialul maxim respirând non stop aer condițtionat, stând la lumina artificială. Este nenatural și dificil pentru organism, ceea ce va produce, în timp, probleme de sănătate si chiar de comportament. Oamenii de succes știu cât este de important sa îți încarci bateriile din când în când și fac acest lucru de câte ori au ocazia.

 

Se deconecteaza!

Timpul tău cu tine! Timpul în care meditezi, citești o carte, te gândești la realizari, vezi un film bun sau orice îți face plăcere! Oprah a devenit celebra și pentru promovarea acestui stil de viata în care afirmă: ” Întotdeuna imi acord o Duminică pentru a-mi recrea fundamentul spiritual care mă înnoiește - o zi în care efectiv nu fac nimic!”

Photo credit: www.theundercoverrecruiter.com

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta