5 lucruri pe care femeile independente le fac diferit.

 

NU SUNT SPERIATE DE SCOPURILE ȘI VISELE LOR.

În trecut, viața femeilor era foarte mult limitată de bărbatul pe care îl aveau. În zilele noastre, lucrurile s-au schimbat foarte mult. Scopul vieții unei femei independente este stabilit de ea însăși și nimic nu o poate da înapoi sau opri.

NU AU O PROBLEMĂ ÎN A FI SINGURE.

Societatea tinde să judece o femeie care își petrece timpul după bunul plac, are un program al ei și face tot ce își dorește. O femeie independenta nu va fi interesată de aceste judecăți și își va petrece timpul cum vrea. Mai mult, nu are o problemă în a fi singură și nu depinde de oamenii din jurul ei.

NU AU O PROBLEMĂ ÎN A-ȘI ACCEPTA IMPERFECȚIUNILE.

Nu se aliniază tiparului de "femeia perfectă". O femeie încrezătoare nu se împiedică în imperfecțiunile sale. Le știe, le acceptă și trăiește foarte fericită cu ele. O astfel de atitudine face toate aceste defecte să pară mai mici și să treacă neobservate sub șarmul pe care îl emană din încrederea pe care o au în ele.

NU IAU LUCRURILE PERSONAL.

Nu iau lucrurile personal și nu "înghit" ceea ce nu li se potrivește. Nu se mulțumesc cu puțin și știu că oamenii își exprimă părerile lor, care nu au de-a face cu ele. Nu sunt influențabile.

ȘTIU CĂ POT ADUCE UN PLUS LUMII ÎN CARE TRĂIESC.

Istoria ne arată că femeile au fost, o lungă perioadă de timp, îndrumate spre activități casnice și creșterea copiilor. Astăzi, lucrurile nu mai stau deloc așa. Femeile abitioase și competitive știu că pot obține tot ce își doresc în viață. Ele se luptă cot la cot cu bărbații și, odată cu trecerea timpului, ocupă funcții și posturi din ce în ce mai importante.

 

Photo credit: www.rstyle.me

 

 

 logo sanatosilacap

Servicii:

 

 

 

PENTRU CEI MICI:

Dezvoltare personala pentru copii

Terapie pentru copii cu autism

Grupuri si ateliere de dezvoltare si meditatie


 

 

PENTRU ADULTI:

Terapie individuala

Dezvoltare personala si coaching

Bioenergie si tratament cu Reiki, Huna si Pranic Healing

PENTRU MAI MULTI:

Grupuri de dezvoltare personala

Grupuri de meditatie

Seminarii & Workshop-uri

CONTACT:Andra Dumitrache TEL:0753.317.749   E-MAIL: andra@haisafimsanatosilacap.ro ; office@haisafimsanatosilacap.ro
© 2016 #Haisafimsanatosilacap. All Rights Reserved. Designed By Alphabeta